Julegaver blev til donation


Bestyrelsen i HK klubben for Social- og Arbejdsmarked i Randers Kommune, har de seneste år fået julegaver for deres faglige arbejde i løbet af året.

I år har klubben besluttet at donere deres julegaver til Børnenes Kontor Randers, da de mente at børnene nok havde et større behov for hjælpen, og at de derfor sagtens kunne undvære deres julegaver i år.

Bestyrelsen siger: ”Det har været vigtigt for os at støtte op om gode formål og her har vi haft muligheden for at prioritere nogle midler så de gør gavn for flere. Det er en større gave for sjælen at kunne hjælpe mennesker har brug for det end de gaver der er pakket ind i papir det er vi alle i bestyrelsen enige om.”

HK klubbens donation lyder på kr. 2.600, og vil blive brugt til årets julehjælp.

Børnenes Kontor Randers sender et stort tak for bidraget – de kommer alle de trængte børn i Randers Kommune til gavn.