Tak for din indsats Lars

I over 20 år har Lars Kronborg været en uvurderlig støtte for Børnenes Kontor i Randers og har gjort en enorm forskel for de socialt udsatte børn og unge i vores samfund. Hans dedikation og utrættelige arbejde har sat en dyb præg på vores lokalsamfund, og vi er dybt taknemmelige.

Lars har valgt at trække sig fra bestyrelsen efter mere end 20 års indsats for Børnenes Kontor Randers.

For at lære mere om Lars’ liv og hans utrættelige arbejde, opfordrer vi dig til at læse den seneste artikel i Amtsavisen, hvor hans bemærkelsesværdige rejse og indsats udforskes i detaljer. Klik for at læse artiklen og tage del i fejringen af Lars Kronborgs bemærkelsesværdige bidrag til vores samfund.

Tusind tak til Lars for den store indsats for Børnenes Kontor Randers og tak for mange års godt samarbejde.