Hjertelig tak til Bach & Pedersen Fragt A/S

Årets julehjælp fra Børnenes Kontor Randers ville ikke have været mulig uden den uvurderlige støtte fra Bach & Pedersen Fragt A/S. Med hjertevarm dedikation har de endnu engang været med til at forme en mindeværdig jul for de børn og familier, der har brug for ekstra støtte.

Bach & Pedersen Fragt A/S har ikke blot leveret julehjælpen fra supermarkedet til leveringsstedet, men har delt glæde og varme gennem deres engagement. Samarbejdet har været en hjerteopvarmende oplevelse, hvor vi sammen har skabt et smukt juleminde for dem, der har mest brug for det.

Vi ønsker at rette en dybfølt tak til Bach & Pedersen Fragt A/S for deres uundværlige bidrag til Børnenes Kontor Randers og for at være med til at gøre verden lidt lysere og kærligere i denne julesæson.