Donation fra Inner Wheel – Randers Østre

Vi er glade for at meddele, at Børnenes Kontor Randers har modtaget en generøs donation på 7.500 kr. fra Inner Wheel i Randers Østre. Denne donation er øremærket til at støtte dårligt stillede familier, så deres børn kan få mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter.

Børnenes Kontor Randers arbejder for at forbedre livskvaliteten for børn og unge i Randers-området. Vi hjælper familier i økonomisk vanskelige situationer med støtte til blandt andet fritidsaktiviteter, ferieophold og andre initiativer, der bidrager til børns trivsel og udvikling. Vores mål er at sikre, at alle børn får de samme muligheder for en tryg og indholdsrig barndom.

Inner Wheel er en international organisation for kvinder, der arbejder for venskab, service og international forståelse. Inner Wheel i Randers Østre er en lokal afdeling, der engagerer sig i velgørende arbejde og støtter forskellige sociale projekter i lokalsamfundet. Deres engagement og bidrag gør en stor forskel for mange mennesker i Randers-området.

Vi takker Inner Wheel i Randers Østre for deres betydningsfulde støtte. Deres donation vil gøre en stor forskel for mange børn og deres familier ved at sikre, at alle børn får adgang til vigtige sociale og udviklende aktiviteter.