Ansøgning om feriestipendium 2019

Børnenes Kontor Randers har igennem mange år uddelt feriestipendier efter ansøgning til familier, som ikke har de økonomiske muligheder for at give børnene ferieoplevelser, som de kan dele med deres kammerater efter en lang sommerferie.

Det er muligt at ansøge om årskort til f.eks. Djurs Sommerland, Randers Regnskov og 10-klippekort til Randers Water & Wellness badeland. Derudover er det også muligt at ansøge om støtte til f.eks. spejderlejr, fodboldturnering, fodbold-/håndboldskole, et teaterforløb, deltagelse i blæseorkester lejr mv.

Der kan højest søges om kr. 1.000 pr. barn til feriestipendium, dog vil der ikke blive bevilget mere end den faktiske udgift til ferieaktiviteten. Der kan søges om feriestipendium i perioden 1/4 – 23/4-2019.

Ansøgning SKAL ske online, og der skal vedhæftes årsopgørelse for forældrene. Der vil blive givet besked til ansøgerne ved udgangen af april måned.