Verdo støtter igen julehjælpen med en donation

Vi er glade for at kunne dele den fantastiske nyhed, at Verdo, vores lokale energiselskab, fortsætter med at støtte Børnenes Kontor Randers og vores julehjælpsuddeling. Igen i år har Verdo besluttet at sprede juleglæde ved at donere kr. 5.000 til vores velgørende formål.

Sidste år modtog vi en donation på kr. 10.000 fra Verdo, og vi er dybt taknemmelige for, at de igen har valgt at støtte vores arbejde. Verdo er en hjørnesten i vores samfund og leverer grøn energi, el, vand, varme og lys til mange randrusianere. Vi er stolte over at have sådan en dedikeret samarbejdspartner, der deler vores mission om at hjælpe de familier, der har brug for en hjælpende hånd, især i den festlige julesæson.

Kommunikations- og marketingchef hos Verdo, Tine Martlev Pallesen, har udtalt: ”Vi ønsker at støtte Børnenes Kontor Randers’ julehjælpsuddeling med en hjælpende hånd på kr. 5.000, der vil bringe juleglæde til familier i vores lokale samfund og sikre, at børnene får en mindeværdig jul.”

Donationen fra Verdo vil blive brugt til at yde julehjælp til børnefamilier i Randers, der står over for økonomiske udfordringer og ellers måske ikke ville have haft mulighed for at arrangere en dejlig jul for deres børn.

Vi ønsker at takke Verdo varmt for deres kontinuerlige støtte og engagement i vores arbejde. Deres donation vil gå langt i at sprede juleglæde og skabe smil på børnenes ansigter i Randers Kommune.